Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

енергія

enakievec.com

Понеділок, 17 березня 2014, 11:40

Львівська "Енергія" зіграла внічию з "Локомотивом"

енергія

В суботу, 15 березня, в домашньому матчі МФК "Енергія" розписала мирову з харківським "Локомотив" 2:2.

Про це повідомляє прес-служба МФК "Енергія".

Перша половина першого тайму пройшла практично у рівній боротьбі. «Енергетики» у перші десять хвилин зустрічі зуміли створити два гольові моменти, а «залізничники» -один. У складі «Енергії» переграти Литвиненка не вдалося Рогачову та Павленку. В обох епізодах кіпер «Локо» зіграв вище усіляких похвал, парирувавши небезпечні удари суперника. За гостей відповів Бето. Бразилець в одному з епізодів з розвороту пробив у стійку.

На початку другої половини першого тайму гостям дещо вдалося заграти гостріше і відкрити рахунок. В одній з атак Клочко потужно пробив по воротах Кардаша, після чого кіпер «Енергії» відбив м’яч прямісінько під добивання Білоцерківцю. Якби Микола схибив по порожніх воротах у цьому епізоді, мабуть, «прославився» би як мінімум на всю Україну…

Поступаючись у рахунку, «енергетики» у своїх діях нічого не змінили. Підопічні Олександра Косенка стріляли з різних позицій, проте пробити Ливиненка ніяк не вдавалося. При рахунку 1:0 на свою користь «Локомотив» зумів зміцнити свою перевагу. Якщо Олександр Сорокін свій шанс змарнував, пробивши в Кардаша після виходу 3 в 1, то Бето підсік м’яч так, що той оминув і захисника, і воротаря.

До завершення тайму «Локомотиву» вдалося зберегти комфорту перевагу у два м’ячі. І найбільша заслуга у цьому воротаря Литвиненка, який відбив усе, що летіло в рамку.

У другій половині матчу «Енергії» вдалося повністю заволодіти ініціативою. Харків’яни свідомо віддали ініціативу господарям, зробивши ставку на швидкі контратаки. З цим у харків’ян було далеко не все гладко. Набагато кращі справи були у діючих чемпіонів України були в обороні.

Павленко, Струк, Кузь та Рогачов у своїх моментах витиснути максимум не зуміли. І знову ж таки, здебільшого завдяки впевненій грі воротаря Литвиненка.

За 6:51 до завершення гри головний тренер львів’ян Олександр Косенко пішов у ва-банк. Валерій Легчанов почав виходити на майданчик як п’ятий польовий гравець. І тут вболівальники лише потерли руки у долоні – команди їм подали справжній десерт.

В одній з атак львів’ян за гру рукою когось з «залізничників» арбітри призначили пенальті. «Вирок» чітко виконав Євген Рогачов – 1:2.

Забивши один гол у грі з п’ятим польовим, «енергетики» продовжували розігрувати зайвого, однак в атаці не все вдавалося ідеально. У деяких епізодах господарі припускалися помилок, які призводили до ударів по власних порожніх воротах. Утім, ні Бето, ні Литвиненко, ні Білоцерківець не поховали надії львів’ян. А свій останній шанс у матчі господарі на радість вболівальникам таки використали. Комбінацію команди красиво завершив Євген Рогачов, забравши перемогу у харків’ян і подарувавши нічию своїй команді – 2:2.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.