Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 17 березня 2014, 14:19

Садовий хоче, аби ДАІ та Архібудконтроль були в підпорядкуванні міста

Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий виступає за підпорядкування Муніципальної міліції, ДАІ та Архбудконтролю містам.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

"Минулого тижня відбулась нарада по реформуванню місцевого самоврядування. Я публічно подав пропозиції, які зміни необхідно зробити, в тому числі, надати право містам тримати кошти в державних банках, а не у казначействі. Сьогодні у казначействі наші кошти використовуються для інших цілей. Міста, які мають кошти на рахунках, не можуть з ними нічого зробити. Сьогодні 52 млн грн заблоковані казначейством, і ми не можемо зробити жодної проплати", – сказав Садовий.

"Інші зміни, які треба зробити – це Муніципальна міліція, яка має бути підпорядкована місту. Також ДАІ, також мова йде про Архбудконтроль. Треба вернути практику, яка була раніше, щоб всі дозволи на будівництво видавала міська влада, яка володіє документацію, яка є з людьми і підконтрольна людям", - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.