Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

http://www.rbc.ua

Вівторок, 5 червня 2012, 14:15

Опозиція оголосила по всій Україні безстрокову акцію проти «мовного» законопроекту

Опозиційні політичні сили оголосили безстрокову акцію протесту проти ухвалення законопроекту «Про засади державної мовної політики» по всій Україні.

 

«Наші колеги встановлюють агітаційні намети і ми оголошуватимемо безстрокову акцію. Скільки людей зможе взяти участь у цій акції - це питання вже до кожного громадянина», - сказав перший заступник лідера партії «Батьківщина» Олександр Турчинов сьогодні на брифінгу.

«Я ще раз хочу сказати, що акція буде безперервною і триватиме в усіх обласних центрах, в усіх регіонах», - сказав О.Турчинов.

Своєю чергою, лідер партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк наголосив, що активісти опозиційних партій намагаються розгорнути намети, однак «Беркут» побив активістів.

«Остаточний план акції такий - акція безстрокова. Зараз ми визначаємо додаткові місця, де можна розмістити намети. Ми обов'язково агітуватимемо своїх європейських друзів для того, щоб вони знали хоча б пару слів українською мовою», - сказав А. Яценюк.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.