Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

казначейство

commons.wikimedia.org

Вівторок, 18 березня 2014, 13:16

Казначейство боргує Львову все більше: тепер майже 60 млн грн

казначейство

Заборгованість казначейства місту продовжує зростати, і станом на вчорашній день, 17 березня, казначейство заблокувало за рахунками міської ради 59 млн 410 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Таким чином, територіальні органи Державної казначейської служби не виконують платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів Львівської міської ради на загальну суму, яка складає близько 59,5 млн грн.

Майже усю суму непроплати заблоковано за незахищеними статтями – 58,9 млн. грн. Частка ж за захищеними статтями є порівняно незначною — близько 500 тис. грн.

Зокрема, найбільшу суму коштів — 41,7 млн грн — казначейство не пропускає на бюджет розвитку міста. Також 1,8 млн. грн. блокують управлінню охорони здоров’я, 1,7 млн. грн. – управлінню освіти і 6,1 млн. – на житлово-комунальне господарство, з яких 3,7 млн. грн. – на поточний ремонт доріг та озеленення.

Також більше 1,8 млн. грн. не проплачено на апарат управління.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.