Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

діти

telegraph.co.uk

Вівторок, 18 березня 2014, 16:44

Уже 96 кримських дітей влаштовано у навчальні заклади Львівщини

діти

У школи та дитячі садочки Львівської області вже влаштовано 96 дітей, які зі своїми батьками приїхали на тимчасове проживання з Автономної Республіки Крим та м. Севастополя.

За інформацією Львівської ОДА, найбільше дітей (40) влаштовано у навчальні заклади Львова, восьмеро маленьких кримчан тепер навчаються у школах Сколівського району, семеро – в Городоцькому районі та ін.

Загалом, як зазначила на сесії обласної ради голова Львівської ОДА Ірина Сех, станом на 17 березня Львівщина дала притулок 777 кримчанам, а зголосилося приїхати майже 1700 кримчан.

«Усім їм знайдеться місце на Львівщині. І я щиро дякую тим, хто долучився до цієї справи. Ми, жителі Львівщини, мабуть, як ніхто інший, відчуваємо єдність українців і братерство між представниками сходу і заходу, півдня і півночі. Абсолютна більшість українців вважають, що Крим має залишитись у складі України», – сказала Ірина Сех, виступаючи на сесії Львівської обласної ради.

Нагадаємо, у Львові навчається 39 дітей з Криму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.