Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

ліна костенко

vk.com

Середа, 19 березня 2014, 10:26

У Львові виставою привітають Ліну Костенко з днем народження

ліна костенко

19 березня у честь Дня народження Ліни Костенко відбудеться музично-поетична вистава «З Днем народження, пані Ліно!», на яку запрошено саму поетесу.

Про це повідомляють організатори заходу.

Сьогодні разом з Ліною Костенко її прихильники відсвяткують 84-ий День народження. Громадська організація «Казкоманія» вдруге готує виставу у честь Дня народження Ліни Костенко.

У виставі приймають участь знані поети та актори. Поезію Ліни Костенко читатимуть Наталка Криничанка, Людмила Сидь-Зборовська, Наталка Криничанка, Ольга Андрусів, Наталка Пархоменко, Тетяна Пилипець, Володимир та Віта Євстіфеєви.

Наймолодший учасник вистави, дев’ятилітній Володимир Євстіфеєв написав листа Ліні Костенко, у якому привітав Її зі святом та запросив до Львова. «Я надіюся, що Ліна Костенко почує моє прохання» - зізнається Володимир.

Музичний супровід до вистави написав етно-гурт «Ойкумена». В основі музичного акомпанементу етно-гурт використовує традиційний український музичний інструмент – бандуру.

Відвідати виставу можна 19 березня о 19:00 на вулиці Окуневського, 3 (бібліотека для дітей). Вхід вільний. Кожен учасник отримає листівку з портретом Ліни Костенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.