Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська політехніка

ksue.org.ua

Середа, 19 березня 2014, 10:47

Керівництво львівського "Політеху" роками грабувало студентів і викладачів, – нардеп

львівська політехніка

Керівництво НУ «Львівська політехніка» спільно з Міносвіти привласнило 50 мільйонів гривень бюджетних коштів.

Про це повідомляється на сайті народного депутата від "Батьківщини" Олександра Бригинця.

Зокрема, в інтересах екс-міністра освіти Д.Табачника і наближених до нього посадових осіб протягом тривалого періоду часу ректор НУ «Львівська політехніка» Юрій Бобало з керівництвом вишу брали хабарі, розкрадали і привласнювали бюджетні кошти спрямовані на виплати заробітної платні та стипендій, розповів нардеп.

"Кошти, які мали б адресно надійти до багатотисячного викладацького і студентського колективу, через коло наближених осіб до високопосадовців "Львівської політехніки" беззастережно вилучалися та привласнювалися," – розповів Бригинець.

Нардепа непокоїть те, що ректор Юрій Бобало продовжує свою протиправну діяльність у сфері фінансово-господарського управління національного університету.

Бригинець звернувся до в.о. Генерального прокурора України О. Махніцького з проханням розпочати розслідування, відсторонити та притягнути до відповідальності керівництво "Політехніки", а також відшкодувати збитки потерпілим студентам та викладачам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.