Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

банкомат

tsn.ua

Середа, 19 березня 2014, 12:06

"Форум Банк" блокує студентам і викладачам "Львівської політехніки" виплату коштів

банкомат

Студенти і викладачі університету "Львівська Політехніка", які є клієнтами "Форум Банку" не змогли отримати у банкоматах стипендій та авансу.

Про це повідомила прес-служба університету.

Зокрема, у п’ятницю, 14 березня, практично всі банкомати «Форум Банку» припинили видачу готівки. Як виявилося, Фонд гарантування вкладів визнав цей банк неплатоспроможним, повідомляє прес-служба.

Ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало терміново звернувся з проханням до керівництва «Форум Банку» роз’яснити ситуацію і перспективи його повноцінної діяльності. Відповіді наразі не отримано.

Водночас у прес-службі «Форум Банку» запевняють, що банк не є банкрутом і не припиняє своєї діяльності. Після переобліку наявних коштів усі клієнти отримають гроші з поточних рахунків, а також вклади, що не перевищують 200 тисяч гривень. Розблокування карток і повернення коштів може статися і через декілька днів, і через місяць. Ці кошти будуть виплачувати банки-агенти, які ще не визначені.

До слова, керівництво "Львівської Політехніки" звинувачують у незаконному привласненні 50 млн грн студенстьких стипендій тазарплат викладачів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.