Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

даі

ukr.obozrevatel.com

Середа, 19 березня 2014, 14:43

В ДАІ обіцяють, що крім хабарника, каратимуть його керівника

даі

Начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко звернувся до особового складу із закликом проти корупції в автоіспекції та пригрозив покараннями.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДАІ у Львівській області.

"Попереджаю кожного з вас особисто: отримання хабара буде коштувати вам роботи, незважаючи на звання, посади та стаж служби. Покарання буде стосуватися не тільки працівника, який скоїв правопорушення, але й його керівників. Хотів би довести до особового складу рішення, що будуть прийняті у разі викриття фактів корупції:

- працівник ДАІ, який отримав хабара - звільнення з органів внутрішніх справ;

- безпосередній керівник, будь-то начальник відділу, відділення чи командир стройового підрозділу - пониження в посаді або неповна посадова відповідність;

- заступник начальника управління – сувора догана;

- керівник управління ДАІ – догана.

Якщо факти хабарництва у підрозділі будуть непоодинокі, начальника управління очікує звільнення з посади. Саме керівник несе відповідальність за дії своїх підлеглих, й від нього в першу чергу залежить дисципліна й ефективність роботи підрозділу", – йдеться у заяві начальника Департаменту ДАІ МВС України Анатолія Сіренка.

Нагадаємо, днями міліціонери викрили керівника районного РАЦСу в одержанні 1000 гривень хабаря за сприяння у видачі свідоцтва про зміну прізвища.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.