Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зно

dt.ua

Середа, 19 березня 2014, 17:45

Випускники Львова – найкращі в Україні за результатами ЗНО

зно

За результатами ЗНО-2013, випускники Львова посіли перше місце в Україні. 42 випускники навчальних закладів міста набрали по 200 балів. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Випускниця Львівського фізико-математичного ліцею набрала 600 балів за результатами ЗНО-2013. 20,7 % випускників набрали від 183,5 до 200 балів з української мови та літератури, 16,5% – з історії України, 14,1 % – з математики та 12,99 % з англійської мови. 11 учнів Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату отримало 200 балів», - повідомив директор департаменту гуманітарної політики міськради Олег Березюк.

Учні навчальних закладів міста Львова мають високі досягнення на Всеукраїнських та Міжнародних олімпіадах, конкурсах, турнірах: ІІ місце в Україні за результатами інтернет-олімпіад, IV місце – за результатами участі у міжнародних учнівських олімпіадах та Всеукраїнських конкурсах науково-дослідних робіт; VІІ місце – за результатами Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.