Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

крим

uk.wikipedia.org

П'ятниця, 21 березня 2014, 14:00

Путін підписав закони про прийняття Криму і Севастополя до складу Росії

крим

Російський президент Володимир Путін підписав закони, які закріплюють входження Криму та Севастополя до складу Російської Фередерації.

Про це повідомила прес-служба Кремля.

З дня прийняття в Російську Федерацію Республіки Крим та утворення у складі Російської Федерації нових суб'єктів і до 1 січня 2015 року діє перехідний період , протягом якого врегульовуються питання інтеграції Криму та Севастополя, йдеться в законі.

На територіях Криму та Севастополя передбачається створення судів Російської Федерації, встановлюється порядок здійснення правосуддя і порядок функціонування органів місцевого самоврядування в перехідний період.

Крім цього, у Криму будуть створені російські органи прокуратури, нотаріальні та адвокатські палати.

Нагадаємо, 11 березня Верховна Рада Криму ухвалила Декларацію про незалежність Автономної Республіки Крим та міста Севастополь. 16 березня у Криму відбувся референдум, організатори нарахували 96,77% голосів "за" приєднання до Росії. Референдум не визнала як центральна влада України, цивілізовані країни світу, проте визнала Росія, яка уже розпочала юридичний процес приєднання Криму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.