Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

убоз

nedilya.at.ua

П'ятниця, 21 березня 2014, 14:49

Львівські убозівці затримали учасника банди Сушка

убоз

Правоохоронці затримали злочинця, котрий понад 10 років перебував у міжнародному розшуку за скоєння особливо тяжких та резонансних злочинів. Суд обрав злочинцю міру запобіжного заходу – арешт.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Затриманий, 41-річний уродженець міста Магадан (Російська Федерація), входив до так званої банди Сушка. До складу цього злочинного угрупування з міжрегіональними зв’язками входило понад 20 осіб. Банда діяла на території Львівської, Рівненської та Тернопільської областей.

Ще у 1998 році зловмисники організували озброєну вогнепальною та холодною зброєю банду і впродовж тривалого часу систематично вчиняли розбійні напади на підприємства, установи, організації, а також на приватних осіб з метою заволодіння та привласнення їх майна.

Учасники злочинного угрупування вирізнялись особливою зухвалістю та жорстокістю, застосовуючи до своїх жертв заходи фізичного впливу, погрози та катування.

«У період з 1998 до 2003 року злочинці спланували та вчинили: 21 розбійний напад, 2 злочини, пов’язані з незаконним обігом зброї, 3 незаконних заволодіння транспортними засобами та 7 умисних знищень майна. Крім того, восени 2003 року, під час затримання Сушка – ватажка злочинців, від вогнепальних поранень загинули двоє працівників спецпідрозділу «Сокіл», - повідомив начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Василь Телиця.

На сьогодні, рішенням Апеляційного суду Львівської області, 15 учасників банди позбавлені волі на термін від 10 до 15 років, а їх ватажок Сушко – засуджений до довічного ув’язнення.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.