Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вилучення зброї

kolomyya.org

Понеділок, 24 березня 2014, 12:02

За перші дні операції "Зброя і Вибухівка" львів'яни здали 45 одниць зброї

вилучення зброї

21 березня у Львові розпочалась операція «Зброя і Вибухівка», яка допоможе зброю, що була викрадена в ніч з 18 на 19 лютого 2014 року з підрозділів міліції.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС у Львівській області.

«На сьогодні, органи внутрішніх справ отримали судові ухвали згідно яких проводяться обшуки з метою виявлення незареєстрованої та боєприпасів, які зберігаються поза встановленим законодавством порядком.

На даний час, вже вилучено 4 пістолети, 10 автоматів, 1 обріз, 13 рушниць, 11 карабінів, 3 револьвери, 3 одиниці саморобної зброї та понад 200патронів», - йдеться у зверненні т.в.о. заступника начальника ГУМВС України у Львівській області полковника міліції Олександра Душенко до мешканців Львівщини.

Нагадаємо, в ніч з 18 на 19 лютого цього року, з підрозділів міліції міста Львова було викрадено близько тисячі одиниць табельної вогнепальної зброї. З метоюповернення цієї зброї до органів внутрішніх справ, МВС було організовано місячник добровільної здачі зброї.

З цією метою у місті Львові та в населених пунктах області булиорганізовані спеціальні пункти, куди громадяни могли вільно, на умовах анонімності, здати незареєстровану у встановленому законом порядку зброю. Такі пункти були облаштовані, зокрема, у громадській приймальніЛьвівської обласної ради (Львів, вул. Винниченка, 16) та в районних адміністраціях міста Львова».

Нагадаємо, біля Львівського вокзалу знайшли два пістолети, викрадених з Франківського райвідділу міліції Львова.

Зброя, викрадена 19 лютого із райвідділів Львова повертається до міліції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.