Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

http://uk.wikipedia.org

Вівторок, 5 червня 2012, 16:28

У церквах Львова на час Євро-2012 Божественні Літургії служитимуть на трьох різних мовах

На час проведення чемпіонату Європи з футболу у Львові відбуватимуться Святі Літургії англійською, німецькою і португальською мовами. Про це повідомили в медіа-центрі «Львів-2012».

В храмах Петра і Павла, Преображення Господнього та Пресвятої Євхаристії священики відправлятимуть Святі Літургії англійською, німецькою і португальською мовами. Літургія триватиме близько години.

Було обрано храми, які знаходяться в центральній частині міста. Це є величні давні храми, які приваблюють своєю архітектурою, своїм багатим наповненням. І тому їх відвідує багато туристів.

«В ці дні, коли центральна частина нашого міста перетвориться в фан-зону і буде місцем скупчення людей, ці храми будуть доброю нагодою для гостей нашого міста збагатитися позитивними емоціями не лише від спортивних подій, але і збагатитися нашою духовністю. Ми обрали різні мови для того, щоб їм краще було пізнати про що йде мова, ми будемо молитися англійською, німецькою, португальською мовами, але на мелодії наших піснеспівів. Щоб вони змогли відчути цей дух і зрозуміти цю мову, якою буде промовлятися», - наголосив капелан Львівської міської ради отець Павло Дроздяк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.