Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівтеплоенерго

dailylviv.com

Понеділок, 24 березня 2014, 14:23

"Львівтеплоенерго" прокладає нову теплотрасу на Луганській

львівтеплоенерго

ЛМКП "Львівтеплоенерго" прокладає нову тепломережу на вул.Луганській для того, щоб послуги з теплопостачання для мешканців 100 будинків у районі вул.Пасічна – Джорджа Вашингтона були надійними.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Роботи з прокладання нової тепломережі на вул. Луганській розпочалися 11 листопада 2013 року і планують закінчити до літа цього року, а ввести в експлуатацію - в наступний опалювальний сезон. Загалом буде прокладено 1918 м.п. труби. Вартість робіт – 9,77 млн грн. Вже проклали 1242 м.п. труби.
Роботи проводить спеціалізовано ремонтно-будівельний цех ЛМКП «Львівтеплоенерго» без залучення підрядних організацій.

Як зазначив директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж, на існуючій тепломережі 2-3 рази на рік виникали серйозні пориви. «Будівництво нової мережі - це в першу чергу надійність послуг для мешканців. Проект будівництва тепломережі був виготовлений ще у 2010 році. Завдяки новій тепломережі зменшимо тепловтрати на 30%», - зазначив Степан Пакіж.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.