Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

народження

omega-3-blog.com

Понеділок, 24 березня 2014, 17:25

Кримська татарка, яку прихистила Львівщина, народила хлопчика

народження

23 березня у Дрогобицькому пологовому будинку вже у другій родині, що приїхала з Криму на тимчасове проживання, народилася дитина.

Молода татарка Ленура, що знайшла прихисток у м. Трускавці, народила хлопчика вагою 3200 грам, передає прес-служба Львівської ОДА.

Заступник департаменту охорони здоров’я ОДА Ірина Микичак розповіла, що породілля і новонароджений почуваються добре, а ця дитина вже сьома у родині.

Вона також зазначила, що львівські лікарі відвідують і беруть на медичний облік родини усіх прибулих з Криму та інших південно східних областей, у тому числі родини військовослужбовців Української Армії.

«За потреби надається кваліфікована медична допомога. Медпрацівники з особливою увагою ставляться до питань захисту прав пацієнтів та дотримання усіх національних і релігійних традицій, зокрема родин кримських татар, щодо медичної опіки», – підкреслила І. Микичак.

Нагадаємо, Львівщина прихистила 1131 осіб із Криму та сходу України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.