Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олександр Музичко

styknews.info

Вівторок, 25 березня 2014, 10:49

Саша Білий із "Правого сектору" був смертельно поранений міліціонерами при затриманні, – МВС

Олександр Музичко

Сьогодні вночі у Рівному при затриманні був застрелений один із лідерів «Правого сектору» Олександр Музичко, відомий, як Саша Білий. 

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

За словами МВС, в ніч з 24 на 25 березня у Рівному проводилась операція по затриманні членів ОЗГ. Під час затримання Олександр Музичко вистрілив у працівника міліції, тому правоохоронці змушені були відкрити вогонь.

Нагадаємо, в ніч на 25 лютого розстріляли Олександра Музичко біля місцевого кафе, що знаходиться поблизу його будинку.

За фактом вбивства Олександра Музичко відкрили кримінальне провадження.

Міліція зазначає, що під час вбивства біля кафе знаходилось багато людей. Наразі свідків допитують. 

Зазначимо, що незадовго до смерті, Олександр Музичко виклав відео-звернення в інтернет, у якому заявив, що Генеральна прокуратура України готує план його вбивства. За словами Музичка, провину за його вбивство прокуратура Україна повинна була повісити на російські спецслужби.

Нагадаємо також, що правоохоронні органи Росії підозрювали Музичка у тортурах і вбивстві російських військових у Чечні в 1994-2000 рр. Росія оголосила Музичка у міжнародний розшук, а 12 березня міський суд Єсентуків видав санкцію на його заочний арешт.

Окрім цього, українські правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за фактом участі Музичка в побитті прокурора.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.