Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

кличко

Вівторок, 25 березня 2014, 12:07

Кличко може ініціювати відставку Турчинова

кличко

Лідер "УДАРу" Віталій Кличко заявив, що його партія може поставити питання щодо обрання нового голови Верховної Ради.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Думаю, на місці міністра оборони повинен працювати професіонал, який має досвід роботи в кризових ситуаціях. І консультації про це треба вже розпочати. Сьогодні дії деяких високопосадовців також не ефективні. Якщо так далі триватиме, ми можемо ставити питання про обрання нового голови Верховної Ради", - наголосив лідер "УДАРу".

"Російське вторгнення триває, а реакція нашої країни залишається повільною і слабкою. Стратегічні рішення ухвалюються кулуарно і вони незрозумілі суспільству. Крим окуповано без жодного спротиву. Хлопці стояли, захищали врукопашну кораблі і частини. Чекали чітких наказів. Армію фактично кинули діяти на свій розсуд", - зазначив Віталій Кличко.

Політик відзначив, що головнокомандуючий має негайно вжити заходів для підвищення обороноздатності та захисту континентальної частини країни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.