Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

армія україни

goodvin.info

Вівторок, 25 березня 2014, 14:13

Українці перерахували армії уже 40 мільйонів гривень

армія україни

На 25 березня, на рахунки Міністерства оборони України в рамках акції “Підтримай Українську армію” надійшло вже більше 40 мільйонів гривень від юридичних і фізичних осіб.

Про це повідомила прес-служба Міноборони.

З цієї суми 38 мільйонів 313 тисяч гривень – грошові перекази на матеріально-технічне, решта – на медичне забезпечення Збройних Сил України.

Зокрема, за допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер “565” на підтримку Української армії перераховано 8 мільйонів 591 тисячу гривень (усі – на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 9 тисяч доларів США та 7 тисяч 400 євро. Після обов’язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми)*, залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України склав 4 тисячі 500 доларів США та 3 тисячі 700 євро (гривневий еквівалент – 98,5 тисяч грн.).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.