Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ветерани

ogo.ua

Середа, 26 березня 2014, 09:50

У Львові ветерани "Карпат" та "Динамо" зіграють матч

ветерани

У суботу, 29 березня, о 12:00 годині на стадіоні "Арена Львів" відбудеться товариський матч з футболу серед ветеранів ФК "Карпати" та ФК "Динамо". 

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

У футбольному матчі візьмуть участь заслужені спортсмени, легенди двох футбольних клубів, які протягом багатьох десятиліть успішно захищали честь своєї команди та рідного міста. 

Вхід на матч є безкоштовним. Всі охочі можуть потрапити на стадіон з південної сторонни, через сектори 26-29.

«Ми відкриємо «Арену Львів» для львів'ян та гостей міста. Вхід буде вільним для всіх охочих. Арена повністю готова приймати будь-які матчі, і в цьому зможуть переконатися, як гравці, так і вболівальники. Я сподіваюся, що ця подія стане гарним початком активної роботи стадіону в цьому році. Приходьте із сім'ями та друзями, ми будемо раді провести чудовий суботній день разом і насолодитись футбольними пристрастями», - зазначив Сергій Сімак, генеральний директор Державного концерну «Спортивні арени України».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.