Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Роман Зафійовський

facebook.com/zofa.roman

Середа, 26 березня 2014, 15:43

Комітет підприємців Львівщини очолив Роман Зафійовський

Роман Зафійовський

Комітет підприємців Львівщини обрав нового голову – власника та директора фірми ТЗоВ «Компанія Плюс» Романа Зафійовського

Про це повідомила прес-служба КПЛ.

Зі слів бізнесмена, першрочерговим своїм завданням як голови КПЛ, він бачить становлення львівського підприємництва як рушійну силу процесів розвитку регінальної громади.

Досягнути цієї мети, вважає Роман Зафійовський, можна лише через постійний та активний вплив КПЛ на органи місцевої та державної влад. Разом з тим, він пропонує створити у найближчі терміни робочу групу з напрацювання змін до законодавства у сфері оподаткування підприємництва.

Також, переконаний Роман Зафійовський, КПЛ повинен активно налагоджувати співпрацю з іншими підприємницькими організаціями України та залучати нових членів у свої редути.

Заступником голови Комітету підприємців Львівщини обрано Юрія Сендецького, а скарбником – Ростислава Говзана. Визначилися підприємці також зі складом нової ради КПЛ. До неї, окрім керівництва, яке потрапляє до складу ради по квоті згідно статутних документів, увійшли : Ярослав Рущишин, Андрій Гринчук, Лілія Бойко, Андрій Федоренко, Ярослав Кохалевич, Олег Мандюк, Ігор Маркуц, Олег Никулишин та Василь Хомляк.

Нагадаємо, Роман Зафійовський замінив на посаді голови Комітету підприємців Львівщини Ірину Яремко. До слова, керівництво КПЛ та члени ради переобираються щороку під час звітно-виборчих зборів

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.