Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

львівський палац мистецтв

lpm.com.ua

Четвер, 27 березня 2014, 09:59

Львівський палац мистецтв не можна передавати у приватну власність, - Колодій

львівський палац мистецтв

Львівський палац мистецтв жодним чином не можна передавати у приватну власність та змінювати його основне соціальне призначення (об'єкт культури).

Про це заявив голова Львівської обласної ради Петро Колодій під час зустрічі з представниками творчої інтелігенції, передає прес-служба облради.

За словами Колодія, установа є у власності громади Львівської області, тому приватизовувати її тим більше не можна.

Колодій пообіцяв вже на найближчій сесії Львівської облради обіцяв винести на розгляд питання щодо накладення мораторію на відчуження Львівського палацу мистецтв, а також на заборону зміни призначення цієї установи.

Нагадаємо, 22 вересня 2009 року Львівська облрада прийняла рішення «Про окремі питання функціонування комунального виставкового  комплексу «Львівський палац мистецтв». Відповідна ухвала передбачала, що палац мистецтв може змінити свій статус - «замість культурного, цей об'єкт може набути підприємницького значення».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.