Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перевізники

tsn.ua

П'ятниця, 28 березня 2014, 09:52

Нова ціна на маршрутки буде не раніше 27-го квітня

перевізники

27 березня відбулось громадське слухання проекту рішення виконавчого комітету «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті».

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Були проведені громадські слухання, було оголошено проект рішення виконавчого комітету Львівської міської ради. Саме рішення згідно з чинним законодавством, може прийматись на засіданні виконкому не раніше, ніж через 30 днів з моменту оголошення проекту рішення, тобто не раніше 27 квітня», - зазначив Олег Вілюра, в.о. начальника управління транспорту і зв'язку.

«Час прийняття рішення про підняття тарифів вже наступив, в нас немає іншого виходу, ми повинні зробити вибір - або транспорт є, або його нема. Ми даємо гарантію, що перевізники будуть працювати доти, доки буде вистачати ресурсів, але при тарифі у 2 гривні це триватиме не довго. Вже сьогодні починають переставати постачати перевізникам запчастини, паливо та мастило в борг.
В проекті рішення передбачено тариф 3 гривні. Цей тариф дасть можливість перевізникам окупити затрати, які вони понесли та покращити той транспорт, який є в наявності, він не дозволить закупити нові транспортні засоби, але дасть можливість покращити якість надання послуг перевезення», - наголосив Іван Велійка, голова ЛОО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.