Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

янукович

П'ятниця, 28 березня 2014, 11:56

Янукович закликав проводити референдуми про відокремлення у кожному регіоні України

янукович

Віктор Янукович виступив зі зверненням до українського народу, у якому закликав проводити референдум про статус кожного регіону у складі України. 

"Як президент, який з вами думками і душею, закликаю кожного розсудливого ??громадянина України - не дайте самозванцям вас використовувати. Вимагайте проведення референдуму про визначення статусу кожного регіону у складі України", - йшлося у зверненні Януковича до українського народу, пеоредає російське інформагентство ИТАР-ТАСС.

Тільки всеукраїнський референдум, а не екстрені дострокові вибори президента можуть значною мірою стабілізувати політичну ситуацію і зберегти суверенітет і цілісність України, вважає Янукович.

Внесені до законодавства антиконституційні зміни, в тому числі і про вибори президента України, "виключають можливість чесних виборів, коли б вони не відбулися", упевнений він.

Нагдаємо, це уже третє звернення екс-президента Януковича до українського народу після втечі до Росії. Раніше він запевняв, що скоро повернеться в Київ і що владу в Україні захопили профашистські молодчики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.