Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

техпаспорт

autoritm.com.ua

П'ятниця, 28 березня 2014, 12:39

У Львові ДАІ затримала Hyundai та Audi з підробленими документами

техпаспорт

Впродовж двох днів у Львові працівники ДАІ затримали ще два автомобілі з підробленими документами.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДАІ у Львівській області.

Цієї середи патруль ДАІ зупинив на вулиці Замарстинівській автомобіль «Hyundai Tucson». Іномаркою керував 67-річний львів’янин. Під час перевірки документів чоловік надав правоохоронцям свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та посвідчення водія із явними ознаками підробки.

За цим фактом проводиться перевірка. Водія та автомобіль було доставлено до Шевченківського райвідділу міліції міста Львова.

А вже наступного дня працівники Державтоінспекції викрили ще один факт підробки документів. Під час нагляду за дорожнім рухом на вулиці Сихівській у Львові інспектори ДАІ зупинили автомобіль «Audi A4», яким керував 48-річний місцевий мешканець. Свідоцтво про реєстрацію цього авто, яке чоловік надав правоохоронцям, виявилось «липовим».

Працівники Державтоінспекції одразу ж викликали до місця події слідчо-оперативну групу Сихівського райвідділу міліції Львова. Наразі триває перевірка. 

Нагадаємо, на вулиці Стрийській правоохоронці зупинили іномарку «Volkswagen Passat», документи на яку виявилися підробленими

Також минулого тижня на перехресті вулиць Кульпарківської та Виговського у Львові співробітники ДАІ зупинили мінівен «Renault Scenic», в якого виявилися підроблені документи.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.