Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Василь Пісний

П'ятниця, 28 березня 2014, 15:59

Мене знову компрометують, але я подав до суду за наклеп, – Пісний

Василь Пісний

Начальник департаменту державної служби по боротьбі з економічними злочинами МВС України Василь Пісний звернувся до суду, аби спростувати інформацію про свою причетність до незаконних оборудок, яку опублікували ряд ЗМІ.

Про це він розповів в інтерв'ю, яке опубліковане на сайті МВС України.

"Ця історія триває з 2006 року, і ще тоді суд прийняв рішення на мою користь. Тоді моєму опонентові присудили заплатити мені 10 тис. гривень і публічно вибачитися на сторінках газети. І от мене знову компрометують, намагаючись відволікти від повсякденної роботи. Але цього не буде! Я вже звернувся до суду і в самий найближчий час не тільки доведу свою правоту, але й покажу, хто і чому стоїть за цим наклепом", – зазначив Пісний.

Нагадаємо, видання "Наші Гроші. Львів" опублікувало статтю "Мілйони" Василя Пісного", в якій йдеться про незаконні оборудки Пісного. Також автори статті зазначають, що Пісний відсидів 5 місяців у СІЗО за підозрою у причетності до рекету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.