Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

subutex

clearskyrecovery.com

П'ятниця, 28 березня 2014, 16:33

В Шегинях затримали чоловіка, який з фальшим паспортом віз в Україну наркотики

subutex

Співробітники СБУ затримали громадянина України, який намагався контрабандним шляхом ввезти в Україну наркомісткі пігулки «Subutex».

Про це Варіантам повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

У пункті пропуску «Шегині» співробітники СБ України затримали 42-річного уродженця Львівщини, який повертався з однієї з європейських країн. На кордоні чоловік скористався фальшивим паспортом на інше ім’я.

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили серед особистих речей водія 1610 пігулок. Експертним дослідженням встановлено, що вони містять наркотичний засіб – бупренорфін, так званий "синтетичний героїн".

Правоохоронці попередили потрапляння на "чорний" ринок наркотичної речовини на суму понад 800 тисяч гривень.

Співробітники СБУ з’ясували, що затриманий з наркотиком ще з 1992 року перебуває у загальнодержавному розшуку за підозрою у вчиненні розбійних нападів у складі злочинного угрупування.

Слідчим відділом Управління СБ України у Львівській області ведеться досудове розслідування у кримінальному провадженні, за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, а також їх зберігання з метою збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 10-ти до 12-ти років із конфіскацією наркотичних засобів, що були предметом контрабанди та майна.

Судом затриманому обрано запобіжний захід тримання під вартою.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.