Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

басейн

П'ятниця, 28 березня 2014, 18:40

На Львівщині відкрили басейн "Ювілейний"

басейн

Сьогодні у місті Миколаїв Львівської області відбулося відкриття реконструйованого плавального басейну спортивно-оздоровчого комплексу “Ювілейний”.

Про це Варіантам повідомило Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН.

З відкриттям басейну осіб та організації, які долучилися до його реконструкції, привітав заступник голови - керівник апарату Львівської облдержадміністрації Мирослав Трещов. “Оновлення плавального басейну – знакова подія для жителів Миколаївського району Львівщини, адже тут юні школярі роблять свої перші кроки у спорті, а відвідувати басейн мають можливість діти й усі охочі Миколаївського та сусідніх районів Львівщини.

Впевнений, що діти та молодь, які тут займатимуться плаванням, виростуть чемпіонами. Від щирого серця бажаю спортсменам, тренерам, фахівцям і ветеранам фізкультурно-спортивного руху та їх родинам міцного здоров’я, добробуту, щастя, злагоди та особистих рекордних звершень. Бажаю Вам міцного здоров’я, особистого щастя, добра і процвітання!” – зазначив М.Трещов.

Слова вітання від імені голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Євгена Баженкова зачитав начальник Львівського обласного відділення Комітету Анатолій Ігнатович.

Участь в урочистому відкритті плавального басейну також взяли представник головного мецената реконструкції басейну, менеджер ПАТ “Миколаївцемент” Роман Сидор, в.о. голови Миколаївської райдержадміністрації Петро Боровець, голова Миколаївської районної ради Ольга Жила, директор спортивно-оздоровчого комплексу “Ювілейний” Іван Гречкосій, представника влади та громадськості Миколаївського району Львівщини.

Після урочистого відкриття відбулося відкрите показове заняття секції з плавання місцевої дитячо-юнацької спортивної школи, яка відтепер відновить тренувальний процес у басейні. Після відкриття в басейні також відновиться реалізації обласної програми навчання дітей плаванню.

Басейн відновив функціонування після завершення I-ї черги ремонтних робіт, зокрема у спортивному комплексі здійснено ремонт роздягалень, заміну облицювальної плитки чаші та приміщення плавального басейну, оновлено систему очищення води та обладнання котельні. Зазначені роботи здійснені спільними зусиллями ПАТ “Миколаївцемент”, Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Миколаївської районної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.