Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сбу

sbu.gov.ua

Понеділок, 31 березня 2014, 10:29

СБУ знайшла на Львівщині велику партію незареєстрованих боєприпасів

сбу

Службою безпеки у взаємодії з МВС у всіх регіонах держави проводяться спецоперації з виявлення та вилучення вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин та спецзасобів.

Про це повідомив прес-центр Служби Безпеки України.

Під час проведення такої спеціальної операції у Львівській області з незаконного обігу вилучено три автомати Калашникова, автомат-пістолет Шпагіна, автомат ППС, автомат «Томсон», чотири карабіни, помпову рушницю «ИЖ», шість гвинтівок, чотири гладкоствольні мисливські рушниці, два пістолети, револьвер.

Крім цього, вилучено два магазини до пістолета «Макарова», 11 мисливських патронів 12 калібру, 26 патронів – калібру 7,62 мм., 44 патрона – калібру 5,6 мм.

Триває перевірка про можливе використання вилученої зброї у кримінальних злочинах та причетності її до розстрілу учасників мирних акцій на Майдані Незалежності у лютому 2014 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.