Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

firtka.if.ua

Середа, 6 червня 2012, 10:09

Апеляційний суд скасував виправдувальний вирок щодо чиновника Львівської міськради

Апеляційний суд Львівської області погодився з доводами прокуратури області щодо незаконності виправдувального вироку, постановленого Галицьким районним судом м. Львова стосовно виконувача обов’язків начальника управління державної реєстрації Львівської міської ради. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

 

1 червня за апеляцією державного обвинувача скасовано рішення суду першої інстанції, яким виконувача обов’язків начальника управління державної реєстрації Львівської міської ради визнано невинуватим у тому, що він, здійснюючи функції державного реєстратора, достовірно знаючи про наявність рішення суду про заборону вносити зміни до Єдиного державного реєстру юридичних і фізичних осіб щодо ТзОВ «Львівський автоцентр «Камаз», умисно вчинив реєстраційні дії відносно останнього.

Внаслідок цього, заподіяно істотної шкоди правам Львівської міської ради, шляхом підриву авторитету та престижу органів місцевого самоврядування.

На даний час, кримінальну справу скеровано на новий судовий розгляд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.