Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

прокуратура львівщини

gazeta.lviv.ua

Вівторок, 1 квітня 2014, 11:34

Львівська музична академія хоче отримання приміщення обласної прокуратури

прокуратура львівщини

Ректор Львівської національної музичної академії ім. М. В. Лисенка Ігор Пилатюк звернувся до Львівської облради з проханням посприяти в передачі на баланс музичної академії будинок, розташований за адресою проспект Шевченка, 17-19.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

У листі, зокрема, зазначається, що ще 24 травня 1990 року Галицький райвиконком міста Львова, а згодом 24 грудня 1990 року та 11 квітня 1991 року Львівська міська рада вирішила передати будинок за адресою проспект Шевченка, 17-19 музичній академії. Однак, ці ухвали не були виконані.

Ігор Пилатюк наголошує, що Львівська національна музична академія ім. М. В. Лисенка потребує збільшення кількості приміщень для занять студентів. На сьогодні студенти вимушено займаються у вечірній час, а також у суботу та неділю. Разом з тим, керівництво академії впродовж багатьох років змушене орендувати приміщення в інших концертних та навчальних закладах.

Постійна комісія з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради, розглянувши це звернення, вирішила звернутися в управління майном спільної власності обласної ради з проханням розглянути можливість вирішення цього звернення по суті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.