Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівобленерго

profidom.com.ua

Вівторок, 1 квітня 2014, 11:38

ПАТ "Львівобленерго" відключило "Бориславводоканал" від світла через борги

львівобленерго

31 березня 2014 року припинено послуги електропостачання КП „Бориславводоканал” у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію.

Про це повідомив відділ корпоративних зв’язків ПАТ "Львівобленерго".

Станом на 01 квітня 2014 року борг КП „Бориславводоканал” за спожиту електроенергію складає 1 млн. 200 тис. грн.

Попередження про припинення послуг електропостачання у разі непогашення боргу КП „Бориславводоканал” отримало 25 березня 2014 року.

ПАТ „Львівобленерго” згідно з чинним законодавством України зобов’язане припиняти послуги електропостачання споживачам-боржникам.

Керівники підприємств і організацій, які надають послуги населенню, зобов’язані відповідально відноситися до своїх договірних обов’язків і не сприяти соціальній напрузі серед населення.

"Сьогодні, коли наша держава в цілому та Львівщина зокрема перебуває у напруженій соціально-економічній ситуації, така позиція керівників підприємств-боржників ставить під загрозу наше життєзабезпечення та нашу енергетичну стабільність", повідомляють у Львівобленерго.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.