Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

kanivnews.at.ua

Вівторок, 1 квітня 2014, 15:26

На Львівщині витратять на ремонт доріг понад 60 млн. грн. з обласного бюджету

Голова Львівської ОДА Ірина Сех затвердила перелік доріг, які ремонтуватимуть коштом спецфонду обласного бюджету.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех затвердила перелік доріг загального користування та комунальної власності, які ремонтуватимуть коштом спецфонду обласного бюджету. На ці роботи у 2014 році передбачено 61 млн 508 тис. грн.

Таку суму закладено у Програмі фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2014 рік, яка затверджена рішенням Львівської обласної ради № 1007 від 18 березня 2014 року.

Програма передбачає повторне затвердження переліків об’єктів будівництва, реконструкції та ремонту автомобільних доріг, роботи на яких не завершено або не було  розпочато у 2013 році. Зокрема, 51 млн 441 тис. грн. буде спрямовано на ремонт доріг загального користування місцевого значення, 5 млн 67 тис. грн. – на дороги комунальної власності у населених пунктах області.

«Зазначені кошти на ремонт доріг загального користування та комунальної власності  було передбачено в обласному бюджеті на 2013 рік. Однак із Києва гроші так і не надійшли, запланований ремонт доріг не було проведено через відсутність фінансування. Зараз документ скеровано в Службу автомобільних доріг та в органи місцевого самоврядування для виконання», – зазначила Ірина Сех.

Загалом, Дочірнє підприємство “Львівський облавтодор” ВАТ “ДАК “Автомобільні дороги України” протягом 2014 року освоїть 489,02 млрд грн на ремонт та утримання доріг Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.