Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська міськрада

Вівторок, 1 квітня 2014, 16:04

Обов'язки керівника львівського управління соцзахисту тимчасово виконуватиме Ігор Кобрин

львівська міськрада

В міському управлінні соціального захисту зараз виконує обов’язки керівника заступник Ігор Кобрин, адже Наталя Федорович, яка досі очолювала управління, перейшла на роботу в Міністерство соціальної політики України. 

Про це повідомила прес-служба Львівська міськради. 

«Зараз є виконувач обов’язків, який працював раніше заступником.
Безперечно, конкурс буде оголошено. Його ще не оголошували, бо призначення відбулось кілька днів тому. Зараз є виконувач обов’язків. Ми подивимось, якщо буде потреба і серед самого управління не буде людей, які зможуть роботу виконувати, будемо оголошувати конкурс. Зараз виконує обов’язки Ігор Кобрин. Він давно працює в управлінні, достатньо активний, чесний чоловік. Якщо він зараз справиться з роботою і керівника, і заступника, буде мати шанс кар’єрного росту », - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, 19 березня Кабмін опублікував розпорядження про призначення Наталії Федорович заступником Міністра соціальної політики України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.