Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвай

tsn.ua

Середа, 2 квітня 2014, 14:24

Електротранспорт простоює через те, що даішники не спішать до місця ДТП, – Львівелектротранс

трамвай

У Львові через невчасне прибуття працівників ДАІ на ДТП відбуваються значні затримки у русі міських трамваїв та тролейбусів.

Про це розповів в.о.директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа, передає прес-служба Львівської міськради.

Так, сумарно у лютому час затримок склав 23 год. 24 хв, а в березні – 24 год. 5 хв.

До прикладу, 7 березня через зіткнення двох автомобілів на вул.Городоцькій, 10 затримка руху склала 1 год. 45 хв. Так, аварія сталась о 15.15 год, працівники ДАІ приїхали на місце пригоди о 16.50 год.

8 березня через зіткнення трьох автомобілів на вул.Шевченка-Левандівська час затримки руху склав 1,30 год. 14 лютого трамваї не їздили 2,10 год. через зіткнення двох автомобілів на вул.Мечнікова, 41. Працівники ДАІ на місце ДТП їхали майже 2 год.

«Ми ввели одну штатну одиницю у Службу безпеки руху, юриста, який займається справами по врегулюванню цих процесів. Зараз ЛКП «Львівелектротранс» подав уже 15 позовів про відшкодування втрат, тобто частину збитків мали б відшкодовувати комунальному підприємству», - розповів Володимир Карпа.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.