Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

безпритульні собаки

philosopherontap.com

Четвер, 3 квітня 2014, 12:00

ЛКП "Лев" знайшло господарів для 24 безпритульних собак

безпритульні собаки

ЛКП "Лев" веде у Винниках плановий відлов відбудеться, але не з метою проведення евтаназії, а для стерилізації і подальшого прилаштування тварин у добрі руки.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Якщо евтаназія коли-небудь і проводиться, то дуже рідко і лише зі старими чи хворими собаками. Сьогодні ж у Винниках вже працюють працівники ЛКП «Лев» з представником місцевої адміністрації, з метою зменшення кількості безпритульних тварин.

Ми говоримо не про вбивство, а про стерилізацію, на проведення якої у нас є спонсорські кошти, і подальшу передачу їх у хороші руки з допомогою реклами. За минулий місяць ми знайшли господарів для 24 безпритульних собак», – повідомив керівник ЛКП «Лев»

Нагадаємо, раніше ЛКП "Лев" звинувачували у мордуванні безпритульних собак.

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що, якщо підтвердяться факти жорстокого поводження з тваринами в ЛКП «Лев, винні будуть покарані згідно із законодавством. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.