Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

світлофор

thomasthethinkengine.com

Четвер, 3 квітня 2014, 15:17

У Львові встановлено ще два "розумні світлофори"

світлофор

У Львові встановили ще два «розумні» світлофори у межах проекту «Система організації дорожнього руху для трамвайних коридорів №2 і №6».

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Світлофори встановили на перехрестях вул.Руська-Підвальна та на перехресті вул.Личаківська – пл.Митна.

Зараз ці світлофори працюють у режимі жовтого мигання, тобто світлофори ще не налаштовані, вони працюють в передстартовому режимі.

«Це означає, що рух транспорту на даних перехрестях регулюється дорожніми знаками», - пояснили у ЛКП «Львівавтодор».

Як розповів начальник відділу автоматизованих систем керування рухом ЛКП «Львівавтодор» Мирослав Туркевич, на перехресті вул.Руська-Підвальна компанія «Сварко» проводить налаштування для синхронізованої роботи світлофора та болларда. Також на світлофорних об’єктах встановлять відео детектори та стратегічні детектори, які передаватимуть у Центральний диспетчерський пункт інформацію про накопичення транспортних засобів на перехрестях та їх кількість між зупинками.

За словами Мирослава Туркевича, відповідно до проекту, мало бути змонтовано 29 світлофорних об’єктів. Зараз змонтовано 26.

«Потреба в одному відпала у зв’язку зі зміною організації дорожнього руху, йдеться про вул.Городоцьку-Данилишина. По ще двох об’єктах – на вул.Бандери-Чупринки та на вул.Коперника біля повороту на трамвайну зупинку проектант надав нам рекомендації щодо недоцільності встановлення там світлофорів. Можливо, натомість кампанія «Сварко» замінить на «розумні» два світлофорні об’єкти на пр.Свободи – вул.Гнатюка та на пр.Свободи – вул.Коперника. Також уже 20 світлофорів обладнано камерами відео спостереження, які під'єднані до центрального пункту. Залишається обладнати відеокамерами та під єднати ще два світлофори на вул.Руська-Підвальна та на перехресті вул.Личаківська – пл.Митна. Плануємо, що наступного тижня це буде зроблено», - розповів Мирослав Туркевич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.