Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

бронетанковий завод

zhitomir.info

П'ятниця, 4 квітня 2014, 14:11

Держфінінспекція виявила витрачання 213,6 млн грн на бронетанковому та авіаремонтному заводах у Львові

бронетанковий завод

Держфінінспекція України під час перевірки діяльності двох підприємств Львівщини, що входять до складу Державного концерну "Укроборонпром", виявила зайве витрачання мільйонів гривень.

Про це повідомила прес-служба Держфінінспекції України.

Так, ДП "Львівський бронетанковий завод" протягом 2013 року витратило на оплату інформаційно-консультаційних, агентських та інших послуг на 211,5 млн грн більше, ніж це було передбачено фінансовим планом підприємства.
Окрім того, посадові особи заводу після виконання замовлення та передачі замовникові виготовленої техніки незаконно списали на неї запасні частини, матеріали та послуги на загальну суму 963 тис. грн.

ДП "Львівський авіаремонтний завод" протягом 2013 року купувало необхідні товарно-матеріальні цінності через низку посередників, зайво сплативши комерційним структурам 1,1 млн грн.

Приміром, завод придбав у ТОВ "ТІКОМ" запасні частини та комплектуючі вироби для ремонту літаків типу МіГ-29. Згадане товариство виробничих потужностей не мало, а купувало запчастини та комплектуючі в інших суб'єктів господарювання і перепродало їх заводу на 504 тис. грн дорожче.

Матеріали контрольних заходів Держфінінспекція передала до Львівської прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України та Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.