Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

буськ

wikimedia.org

Неділя, 6 квітня 2014, 14:06

Міськрада Буська не має офіційної сторінки в інтернеті

буськ

Міськрада Буська не має офіційної сторінки в інтернеті і не може її створити через  виконання постанови Кабміну «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету», котрою не допускається збільшення чисельності працівників бюджетних установ.

Про це йдеться в офіційній відповіді міського голови Буська Ростислава Сліпця на запит мешканця міста, - повідомляє Буський медіа-портал.  

                     

«На протязі деякого часу була "сторінка" в інтернеті, яка містила інформацію про раду. Вона була розроблена на добровільних засадах і безкоштовно», - йдеться у відповіді.

На сьогоднішній день для розроблення та облаштування офіційного сайту міської ради необхідно ввести в штат додаткову посаду. Однак. відповідно до постанови Кабміну «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету», міськрада цього зробити не може. 

Якщо ж мешканці Буська хочуть ознайомитись з рішеннями міськради, вони повинні завітати до будівлі міськради, де ці документи розміщено на інфомраційному стенді. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.