Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

таксі

basel.com

Понеділок, 7 квітня 2014, 10:07

Посадовці Садового замовили на 400 тис грн послуги таксі

таксі

Адміністративно-господарське управління, департамент економічної політики та департамент фінансової політики Львівської міськради за результатами процедур запиту цінових пропозицій замовили послуг щодо експлуатування таксі на 389,1 тис. грн у ЛКП “Ратуша-Сервіс”. 

Про це пишуть "Наші Гроші. Львів" з посиланням на Вісник державних закупівель.

Департамент економічної політики замовив перевезення на майже 134 тис. грн автомобілем Daewoo Lanos (або еквівалентом), а департамент фінансової політики – автомобілем Toyota corolla (або еквівалентом) на майже 135,2 тис. грн. В обох випадках КП ЛОР “Підприємство автотранспортного обслуговування” пропонувало свої послуги дешевше, 114,3 тис. грн та 109 тис. грн відповідно, утім вони подали комітетові не всі довідки.

Адміністративно-господарське управління замовило таксі на 120 тис. грн. Із технічного завдання відомо, що їм необхідно два авто. Перший – Daewoo Lanos, двигун 1,5 л або еквівалент. Цей автомобіль повинен обслуговувати управління на постійній основі. Другий – автомобіль ГАЗ 3110, двигун 2,3 л інжектор або еквівалент, – перевозитиме періодично, за необхідності.

У вимогах прописано, що гаражі для даних автомобілів повинні знаходитися на відстані не більше 2 км від адміністративної будівлі Львівської міської ради за адресою пл. Ринок, 1. Також повинен бути власний пункт технічного обслуговування та ремонту автомобілів, аналогічні власні автомобілі для заміни на час ремонту, цілодобова охорона автогаражу, проведення щоденного технічного огляду автотранспорту та огляду водіїв медичним працівником перед виїздом.

ЛКП “Ратуша-Сервіс” запропонувало адміністративно-господарському управлінню саме ті авто, які були зазначені у техніних вимогах, а не еквіваленти. Послуги Daewoo Lanos коштуватимуть 51,11 грн/год, ГАЗ 3110 — 2,15 грн/км. Оскільки договір підписали 28 березня 2014 року, то послуги таксі надаватимуть ще дев’ять місяців до кінця 2014-го. З розрахунку, що до кінця року залишається приблизно 190 робочих днів, перевезення чиновників лише одного управління обходитиметься бюджету понад 630 грн/на день. За ці гроші можна здійснити 10 поїздок з міським приватним таксі з одного кінця до Львова в інший.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.