Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

страсті христові

oicos.narod.ru

Понеділок, 7 квітня 2014, 10:50

У Львові на Вербну неділю пройде великопісний концерт-містерія «Страсті Христові»

страсті христові

Львівська Архиєпархія УГКЦ та Львівська міськрада запрошують львів’ян та гостей міста у Вербну неділю, 13 квітня, на великопісний концерт-містерію «Страсті Христові».

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Розпочнеться захід о 19.00 год. на площі перед Домініканським собором (пл. Музейна, 3) та буде присвячений подіям Страсного Тижня і великому празнику Христового Воскресіння.

На концерті звучатимуть композиції у виконанні академічного камерного оркестру «Віртуози Львова», під диригуванням заслуженого артиста України Мирона Юсиповича. Класична музика концерту буде органічно поєднуватися з коментарями та повчаннями зі Священного Писання.

«Великий піст – це особливий час для молитви, коли людина має можливість переосмислити власне життя, по-новому побачити ближніх, зцілити рани свого серця. Тому у ці дні, коли ми, як ніколи, сильно відчуваємо присутність Бога, дуже добре, що у нас є можливість спільно з Львівською міською радою проводити такі заходи, як концерт-містерія «Страсті Христові». Адже це чудова нагода для людей залишити свої клопоти та життєві турботи, зустрітись разом, об’єднаними у вірі, щоб спільно будувати своє майбутнє», - розповіла голова Комісії з питань Євангелізації у Львівській Архиєпархії УГКЦ Віра Ценглевич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.