Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

північне поділля

park-podillya.com.ua

Понеділок, 7 квітня 2014, 12:19

Сех видала дозвіл на розробку проекту землеустрою нацпарку «Північне Поділля»

північне поділля

Голова Львівської ОДА Ірина Сех надала національному природному парку "Північне Поділля" дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для збереження та використання земель національного природного парку "Північне Поділля".

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА від 4 квітня 2014 року.

Розпорядження передбачає виділення під створення нацпарку земель орієнтовною площею 215,70 га земель запасу на території Бродівського (21,30 га), Буського (2,30 га) та Золочівського (192,10 га) районів Львівської області.

Націона?льний приро?дний парк «Північне Поділля» — природоохоронна територія у східній частині Львівської області. Парк охоплює територію південної частини Бродівського району, центральну, частину західної, східну та північно-східну частину Золочівського району та східну частину Буського району.

Природний парк створено 11 грудня 2009 року згідно з указом президента України Віктора Ющенка з метою збереження цінних природних та історико-культурних комплексів і об'єктів Північного Поділля. До території національного природного парку «Північне Поділля» погоджено в установленому порядку включення 15587,92 гектара земель державної власності, у тому числі 5434,4 гектара земель, що надаються (в тому числі з вилученням у землекористувачів) національному природному парку в постійне користування, та 10153,52 гектара земель, що включаються до його території без вилучення.

Нагадаємо, фракція ВО «Свбода» у Львівській облраді та Ірина Сех особисто виступали проти створення національного парку «Північне Пділля».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.