Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кури-гриль

poltava.pl.ua

Вівторок, 8 квітня 2014, 11:00

У продажі отруєних курей-гриль в "Арсені" винен завідувач кулінарії, – прокуратура

кури-гриль

Прокуратура завершила розслідування обставин масового отруєння людей продукцією із супермаркету "Арсен".

Про це повідомляє прес-служба Прокуратури Львівської області.

Зокрема, йдеться про отруєння 36 осіб внаслідок споживання курей-гриль, приготованих та реалізованих в супермаркеті.

Як засвідчили результати експертиз, причиною госпіталізації потерпілих стала наявність у цій продукції небезпечних мікроорганізмів, а саме бактерій роду сальмонела.

Водночас досудовим розслідуванням встановлено, що до продажу таку партію курей-гриль, без жодного контролю за дотриманням санітарних норм та технологічного процесу приготування й зберігання , допустив завідувач відділу кулінарії зазначеного торгівельного об’єкта.

Вказаному посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 367 КК України - службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки.

Кримінальне провадження із обвинувальним актом стосовно останнього затверджено та скеровано на розгляд суду прокуратурою Львівської області.

Нагадаємо, 36 осіб на Львівщині отруїлися курами-гриль із "Арсену". Після масового отруєння в супермаркеті виявили 30 кг протермінованої курятини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.