Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ціолковський степан

Вівторок, 8 квітня 2014, 17:21

Ціолковський очолив Вузлівський спиртзавод: жителі Радехівщини проти

ціолковський степан

На Радехівщині близько сотні робітників та адмінперсонал виступили проти призначення керівником Вузлівського спиртзаводу "регіонала" та екс-голову Жовківської РДА Степана Ціолковського.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода".

Підтримати акцію вузлівських спиртовиків прибули також члени громадського формування "Самооборона-Радехів" і місцеві ветерани афганської війни зі своїм очільником Ярославом Лівіновським.

У публічних виступах промовці наголошували, що не допустять до керівництва підприємством одіозного "регіонала" Степана Ціолковського, який за президентства Януковича очолював одну з райдержадміністрацій Львівщини.

Під час акції протесту було зібрано підписи на підтримку колишнього керівника Вузлівського МПД Ігоря Ворошила, які трудовий колектив надіслав міністрові аграрної політики і продовольства України Ігорю Швайці, голові Львівської ОДА Ірині Сех та в.о. генерального директора ДП "Укрспирт" Михайлові Лабутіну.

Новопризначений керівник Вузлівського МПД ДП "Укрспирт" Степан Ціолковський на зустріч із трудовим колективом не прибув, однак протестувальники рішуче заявили, що на територію підприємства його не пустять.

Нагадаємо, Степана Ціолковського було звільнено з посади голови Жовківської РДА за порушення присяги державного службовця.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.