Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

neformat.biz.ua

Середа, 6 червня 2012, 13:09

Збірна України отримає 13 млн. євро, якщо виграє Євро-2012

Федерація футболу України готова виплатити національній збірній України 13 млн. євро, якщо успішно виступить на чемпіонаті Європи з футболу 2012 року.

«У порівнянні з преміальними інших збірних, що беруть участь в чемпіонаті Європи, у нас фінансовий стимул ліпший. За перемогу в кожному матчі на груповому етапі команда отримає 500 тис., за нічию - 250 тис. За вихід з групи національна команда отримає 2 млн. євро. Стільки ж - за вихід до півфіналу. За вихід у фінал – 3 млн., за перемогу в ньому - 4,5 млн. євро», - повідомив президент федерації футболу України Григорій Суркіс.

Таким чином, максимальна сума, яку може заробити українська збірна, становить 13 млн. євро. Для цього потрібно перемогти в усіх іграх. У разі двох перемог на груповому етапі, що напевно забезпечить команді вихід до плей-офф, і далі аж до фіналу, сума преміальних становитиме 12,5 млн. 

Для порівняння, збірна Німеччини у разі перемоги на Євро-2012 отримає в цілому 7 млн. євро, а польська команда - трохи менше 4 млн. 

Нагадаємо, за кожну перемогу на груповому етапі УЄФА платитиме національним федераціям по 1 млн. євро, за кожну нічию - 500 тис. Чвертьфіналісти розбагатіють на 2 млн. євро кожен, півфіналісти - на 3, фіналісти - на 4,5. Чемпіон же Європи додатково отримає 7,5 млн. євро. Загальний заробіток переможця може скласти 23,5 млн. євро.

Джерело: Інформаційний центр «Україна-2012» 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.