Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

протест біля жовківської рда

misto-rava.at.ua

Середа, 9 квітня 2014, 12:05

Протест проти призначення керівником району "свободівця" об’єднав громади Жовківщини, – мер Рави-Руської

протест біля жовківської рда

На думку мера Рави-Руської Ірини Верещук, протест проти новопризначеного голови РДА Богдана Юрдиги об'єднав громаду Жовківщини.

І у випадку, коли до думки людей і надалі не прислухатимуться, акції протесту у майбутньому можуть мати непередбачувані наслідки – передає слова мера прес-служба Рава-Руської міськради.

"У Києві на Майдані ще не встигли нової бруківки покласти, а на місцях вже починається освоювання найбільш привабливих посад. І робиться це, незважаючи на гасла про люстрацію, не беручи до уваги професійні навики та досвід нових чиновників, не враховуючи думки людей щодо їхнього призначення", – прокоментувала призначення Юрдиги Ірина Верещук.

Мер Рави-Руської назвала безглуздим його пояснення про те, що новий голова РДА є від «Свободи» саме через найбільший відсоток голосів, набраних на місцевих виборах 2010 року до районної ради.

Ірина Верещук додала, що така позиція громади стала реакцією на те, що їхньої думки знову не питають, ігнорують і не дослухаються.

"Якщо вимога громад Жовківщини, а саме – відставка новопризначеного керівника РДА і публічне обговорення кандидатур на цю посаду – не будуть виконані, тоді вони можуть вдатися до більш радикальних. Як інструмент для цього люди можуть використати дорогу міжнародного значення «Львів-Рава-Руська", сказала Верещук.

Нагадаємо, вчора, 8 квітня у Жовкві відбувся мітинг з вимогою відставки новопризначеного голови РДА Богдана Юрдиги, який є заступником голови Жовківської районної ради під ВО "Свобода".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.