Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

portal.lviv.ua

Середа, 9 квітня 2014, 12:53

У Львові міліція впіймала цвинтарного крадія

затримання

Львівські правоохоронці затримали цвинтарну злодійку.

Про це повідомила прес-служба Львівського міського управління міліції.

Озброївшись викруткою та плоскогубцями жителька Львівщини поспішала на цвинтар. Опинившись поблизу одного із поховань на міському кладовищі, жінка відкрутила з нього за допомогою інструменту надгробну табличку. По завершенню «роботи» біля цієї могили, таким самим чином вона залишила без написів ще три поховання. Попередня вартість однієї викраденої таблички – 300 гривень.

Про скоєння злочину правоохоронцям повідомив родич одного із похованих на цвинтарі, надгробок якого не залишився поза увагою зловмисниці. Сестра померлого звернулась із відповідною заявою в Личаківський районний відділ міліції.

Правоохоронці встановили особу крадія, яким виявилась 50-річна жителька одного із сіл Львівської області. На цей час відкрито кримінальне провадження за статтею 297 КК України (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого). Встановлюються подробиці скоєння злочину.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.