Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

прокуратура львівщини

tsn.ua

Середа, 9 квітня 2014, 16:21

Прокуратура Львівщини працює звично попри часті візити мітингувальників

прокуратура львівщини

Учора, 8 квітня, кілька десятків осіб увірвалися до приміщення прокуратури області, пошкодивши при цьому, вхідні двері, але прокуратура повідомляє, що працює у звичному режимі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

"З огляду на те, що такі події носять системний характер, а в діях учасників вбачаються елементи кримінально караних правопорушень, прокуратура Львівської області застерігає, що в подальшому на такі факти органи внутрішніх справ змушені будуть реагувати у встановленому законом порядку", повідомляє прес-служба.

"Масове вторгнення у приміщення прокуратури аж ніяк не демонструє бажання громадян зреалізовувати своє право на особистий прийом прокурором області у цивілізований спосіб", повідомляють у прокуратурі.

У прокуратурі нагадують, що особистий прийом прокурора області здійснюється у відповідності до вимог чинного законодавства та затвердженого графіку. Зокрема, такий проводиться щовівторка з 10.00 до 13.00 год. за попереднім записом.

Нагадаємо, 4 березня Генпрокурор Олег Махніцький призначив Володимира Гураля прокурором Львівської області. 7 березня "Правий сектор" зірвав представлення новопризначеного прокурора. Останньому закидають участь у корупційних схемах.

Водночас голова ОДА Сех звернулася до Генпрокурора Махніцького переглянути призначення Гураля. Генпрокуратура повідомила, що перегляне рішення про призначення Гураля прокурором Львівщини. Щоправда, Гураль так і залишається на посаді, попри часті візити мітингувальників у прокуратуру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.