Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вища освіта

theguardian.com

Середа, 9 квітня 2014, 17:14

Україна та Словаччина взаємно визнаватимуть документи про освіту

вища освіта

Вчора, 8 квітня, відбулося підписання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Словацької Республіки про академічне взаємне визнання та еквівалентність документів про освіту, виданих в Україні та Словацькій Республіці.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства освіти і науки України.

Зокрема, Угода поширюється на документи державного зразка про освіту і науковий ступінь «кандидата наук», видані навчальними закладами і Уповноваженим органом державної влади України, та документи про освіту, видані навчальними закладами Словацької Республіки, а також на інші документи, що свідчать про відповідні періоди навчання, складені іспити, заліки та практику, що видаються під час навчання навчальними закладами, відповідно до вимог чинного законодавства кожної із держав.

Угода укладається на невизначений строк і набирає чинності з першого дня місяця, що настає після дати отримання дипломатичними каналами останнього письмового повідомлення, в якому Договірні Сторони повідомляють про виконання ними внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання чинності цією Угодою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.