Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ретро-автомобіль

luxury.by

Четвер, 10 квітня 2014, 13:35

У Львові ретро-автомобілі приєднаються до прибирання вулиць

ретро-автомобіль

У суботу, 12 квітня, оргкомітет Фестивалю Leopolis Grand Prix долучиться до акції «Зробимо Україну чистою».

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

20 ретро-автомобілів, а також 20 байкерів на мотоциклах вирушать колоною на Високий замок, і візьмуть участь в загальноміській толоці. Разом з цим, учасники пробігу проінформують львів'ян про подію №1 у світі ретро-автомобілів Центральної Європи.

Нагадаємо, що 27-29 червня у Львові вже вп'яте пройде фестиваль ретро-автомобілів Leopolis Grand Prix. Впродовж трьох днів у центрі Львова під відкритим небом експонуватимуться ретро-автомобілі, пройдуть перегони на Львівському трикутнику, конкурс ретро-моди, ярмарок та багато інших подій.

Довідка
LEOPOLIS GRAND PRIX, або ВЕЛИКІ ПРИЗИ ЛЬВОВА — кільцеві автомобільні перегони, що мали статус Гран Прі, які проводилися на вуличній трасі Львова.
Етап був частиною міжнародної серії Гран Прі, попередника Формули-1. Траса була задумана 1927 — на два роки раніше, ніж у Монако, але перші змагання пройшли на рік пізніше — 1930 р.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.